Det var 6 glada, förväntasfulla dykare som mötes upp vid Ankarudden. det var inte utan stolthet som nyexaminerade ** dykare skulle ut på nya djupa vrak!

Vädret var moln moln, men regnet kom inte förrens vi hade grillat klart ute vid Landsorts östhamn. Men då fanns dansbanan som erbjöd gott skydd vid kaffe och kladdkake ätande (Tack Love).

Dyken; Vi började med att ge oss på Ryssen, som verkligen inte var på humör! Fören är nu väl utforskad av de första dykparen då sikten gav mycket att önska. Fördelen att känna vraket var att det är enklare att hitta runt vilket gav utdelning då aktern hade bättre sikt än fören, vilket endast två dykare fick se!

Efter ett så djupt dyk och trots långt ytintervall valde vi ett grundare vrak. Nästa mål var Snapp, som visade sig från en mycket bättre sida, vi kan inte skryta med fantastisk sikt för sol och vind har rört runt men det var i vilket fall hygglig sikt. Snapp är ett trevligt vrak med sin egna lilla historia!

När sista dykparet kom till ytan regnade det i hållande och överigakamrater låg och plaskade vid ytan.

På det hela taget en härlig dag som annars förmodligen skulle inneburit stillasittande och inte så mkt alls med tanke på vädret, men nu blev det en härlig dykdag i trevlig gemenskap och upplevelser!

Tack alla som var med och jag hoppas att vi ses snart för nya vrak!

Båtsman Per